Tid til tandlægebesøg? Lån penge til at holde dine tænder ved lige

Vi ved det godt; det er vigtigt at passe på tænderne. Alligevel er der mange, der sjusker med tandbørstningen og nedprioriterer tandlægebesøgene, ofte fordi vi synes, det er for dyrt. Står du i en økonomisk stram situation, hvor det kan være svært at finde luft i budgettet til et tandlægebesøg, så tag et rentefrit lån 30 dage, så du kan passe på dine tænder.

Hvornår er det tid til at komme til tandlægen?

Før i tiden var det ganske normalt at gå til tandlægen en gang hvert halve år. I dag er det lidt anderledes; det er nemlig ganske forskelligt fra person til person, hvor tit, der er behov for et tandlægebesøg. Når du skal vurdere, hvor tit du har brug for at komme til tandlægen, kan du tage udgangspunkt i følgende 3 kategorier, hvorudfra du kan finde ud af, hvilken kategori du ligger i, og dermed også, hvor tit du bør gå til tandlægen

  • Den grønne kategori – Du befinder dig i denne kategori, hvis du ikke har sygdomme i munden og ikke har hang til at få huller. Her kan du nøjes med at gå til tandlægen en gang hvert år eller måske kun hvert andet.
  • Den gule kategori – Du befinder dig i denne kategori, hvis du har sygdomme i munden eller nemt får huller i tænderne. Her bør du gå til tandlægen hver 6.-8. måned.
  • Den røde kategori – Du befinder dig her, hvis du har mundsygdomme så som paradentose og herudover nemt får huller i tænderne. Hvis du er i den røde kategori, betyder det ofte, at du også producerer for lidt spyt. Her bør du gå til tandlægen hver 3.-5. måned.

For at kunne finansiere dine tandlægebesøg, er det en god idé at lave en opsparing, hvor du hver måned lægger penge til side. Skulle der opstå noget akut, hvilket hurtigt kan komme og helt ud af den blå luft, og står du i en situation, hvor du ikke har råd til at gå til tandlægen, så klik ind på consumerloans.dk og se dine muligheder.