Kom hurtigt frem uden at svede med en el cykel

Er din undskyldning ofte, at du ikke gider tage cyklen, fordi du ikke magter at svede, og måske lugte, når du kommer frem? Med en el cykel kan du både få frisk luft og komme hurtigt frem uden at få pulsen op og lugte og sved.

Snup cyklen uden at tænke på lugten af sved senere

De fleste danskere har en cykel og ved godt, at cyklen måske er den hurtigste måde at komme i skole eller på arbejde på. Derudover er cyklen også den sundeste måde, men mange fravælger alligevel ofte cyklen udelukkende pga. den efterfølgende lugt af sved, der følger med, når der knokles på cyklen. Selvom viljen og lysten til at tage cyklen og derved få lidt ”gratis” motion, der samtidig sparer dig penge i form af benzin og rejsekort, er der, overrumples den alt for ofte af frygten for at svede.

Med en el cykel kan du spare masser af penge på brændstof og fremtidige optankninger på rejsekortet samtidig med, at du får frisk luft og god motion på cykelstierne. Den lille hjælpemotor gør, at du slet ikke bruger den samme mængde energi, når du træder i pedalerne for at opnå en høj hastighed, og derved får du aldrig rigtig pulsen op. Det betyder, at de mange potentielle svedperler forbliver inde i kroppen, og at du derved ikke kommer til at svede som følge af arbejdet på cyklen.

Selvom el cyklen koster mere end en almindelig cykel, kan den på sigt sparer dig for mange penge på brændstof og offentlig transport. Derudover, er det også meget bedre for miljøet, at du kører på en el cykel frem for i din bil.

Ingen køer eller ventetider

Mange danskere vælger i dag enten bilen eller offentlig transport selvom, at det ofte tager langt længere tid end cyklen. Ofte er bilen eller offentlig transport slet ikke det hurtigste transportmiddel på grund af bilkøer og lyskryds eller aflyste busser og adskillige skift. Med en el cykel slipper du for alle disse daglige og alligevel uforudsigelige forsinkelser og irritationsmomenter. Cykelstierne har altid plads til en mere og der vil sjældent være større forsinkelser pga. trafik eller uheld.

Hav fuld kontrol over din transporttid

Med en elcykel kan du være i fuld kontrol over dit eget tidsskema, da din transporttid vil være den samme hver dag. El cyklens motor vil hjælpe dig med at køre et jævnt, og højt tempo, hvis du ønsker det, og så kan du jo skyde genvej af cykelstier og andre smuthuller. I og med din transporttid vil være den samme hver dag, og ikke er afhængig af afgangstider, kan du time din transport, så du er fremme 5-10 min før du møder, eller hvornår du nu ønsker, hver evig eneste dag. Det kommer til at spare dig for meget spildtid. Derudover er en god cykeltur opkvikkende og forfriskende især, når man ikke skal bekymre sig om sved og den efterfølgende lugt.