Hvad er din Ebay ry virkelig værd?

Din eBay omdømme er alt, hvad du er på eBay – uden det, er du ingenting. Dit omdømme er værd så meget som hvert salg, du nogensinde vil gøre.

Hvis du nogensinde har købt noget på eBay (og chancerne er du har), så tænke over din egen adfærd. Købe fra en sælger med en lav feedback rating gør du føler dig lidt nervøs og usikker, mens købe fra en PowerSeller med deres omdømme i tusindvis ikke kræver nogen troede eller bange – det føles bare som køber fra en butik.

Et dårligt ry vil miste dig salg.

Faktisk vil et dårligt ry miste dig næsten alle dine salg. Hvis nogen efterlader dig negativ feedback, vil du føler smerte med det samme, som at rating vil gå lige på toppen af din brugerside for alle at se. Hvem skal ønsker at gøre forretninger med dig, når de har lige læst at du “tog en måned til at levere varen”, eller at du havde “dårlig kommunikation og sendt en beskadiget vare”? Svaret er ingen.

Dit næste par elementer skal være meget billige ting, bare at skubbe det negative ned på siden. Du måske nødt til at tilbringe dage eller endda uger sælger billige ting for at få nok positiv feedback til at gøre nogen beskæftige sig med dig igen.

Det er endnu værre hvis du lade konsekvent købere forlade negativ feedback – når du får under 90% positive bedømmelser, du ligeså godt være usynlig.

Du kan ikke bare åbne en ny konto.

Udover Ebay’s regler om kun at have én konto, der er langt flere ulemper end der til at få en ny konto. Du bogstaveligt talt nødt til at starte forfra fra bunden.

Du vil ikke kunne bruge alle de forskellige eBay funktioner. Dine eksisterende kunder vil ikke kunne finde dig mere. Dine auktioner vil afslutte til en lavere pris på grund af din lav feedback rating. Åbne en ny konto er som at flytte til en ny by at komme væk fra et par mennesker der spreder rygter om dig: det er at smide barnet ud med badevandet.

Et godt omdømme vil få dig salg.

Når en PowerSeller fortæller mig noget, jeg er tilbøjelig til at tro dem. De kan sælge en temmelig usandsynlige punkt, men hvis de garanterer det er hvad de siger, det er, så jeg har tillid til dem – de vil ikke risikere deres omdømme, trods alt. Dette er magten af ry: folk ved du vil beholde det, og de ved, du vil gå til næsten alle anstrengelser for at gøre dette.

Dette er sandt selv til det punkt, at jeg ville før købe noget for $20 fra en sælger, jeg ved jeg kan stole end for $15 fra en person med gennemsnitlig feedback. Det er værd de ekstra penge til at føle, at sælgeren ved hvad de laver, har alle deres systemer i sted og får mig varen hurtigt og effektivt.

Du virkelig vil finde sælger på eBay så meget lettere, og der er kun måde at få et godt ry: Sørg for du behage dine kunder hver gang. Men nogle kunder kan være, nå, bare lidt svært at behage. I den næste email, vi spørge: er eBay kunden altid ret?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.