Gode råd til dig der er i gang med at planlægge en fest

Der kan være mange grunde til, at du inviterer på stor fest. Det kan være, at du er blevet færdiguddannet, skal fejre rund fødselsdag, at du er kommet hjem fra en årelang jordomrejse, eller at du måske bare gerne vil samle dine venner og familie til at brag af en fest. Uanset hvad grunden er, kræver det, at du planlægger festen i god tid, så det bliver en succes for både dig og dine gæster.

Sådan planlægger du festen

  • Gæsteliste: Det er altid en god idé at starte med at finde ud af, hvem der skal med til din fest, og hvor mange du gerne vil invitere. På den måde får du et overblik over, om du kan holde festen derhjemme, eller hvor stort et eventuelt lejet lokale skal være. Når du laver din gæsteliste, bør du kun skrive dem på, som du faktisk vil blive oprigtigt glad for at se.
  • Budget: Det er meget sjældent, at man ikke har brug for at tænke økonomi og budgetter, når man skal holde en fest. Derfor bør ud også fastlægget et budget, for derefter at finde ud af, hvordan du gerne vil prioritere, og hvor du kan spare nogle penge henne. Du kan også vælge at optage at lån til udgifterne. Det kan du læse mere om i låneberegneren på https://voreslån.dk/laaneberegner
  • Sted: Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en lokation til festen, som passer til den stemning du gerne vil opnå med festen. Skal det være formelt, hyggeligt, intimt, overdådigt eller noget helt andet?
  • Mad og drikke: Når du vælger mad og drikke er det igen vigtigt, at du overvejer hvad det er for en type fest, du gerne vil holde
  • Pynt: Alle sætter pris på flot og velovervejet pynt – i hvert fald i begyndelsen af festen